登出

CLOSE

更換語言後將會自動登出,需要重新登入。
確定要更換成您選擇的語言嗎?

透薄遮瑕貼服氣墊粉底 14g

塗用的一刻輕薄的緊貼肌膚,塑造無瑕淨白遮蓋皮膚缺點 長效持久定妝,長時間依然保持長效氣墊粉盒

$ 106.00

Skinny coverfit cushion C13

Product Details

1. 一次接觸就能塑造完美透薄遮瑕
微細地分佈的透薄遮瑕配方在皮膚上薄薄仔細地遮蓋,即使只使用氣墊粉都係塑造無瑕基本底妝

2.長時間不脫妝的持久定妝效果
皮膚控油粉及定妝碎粉成分形成強效化妝膜,即使炎熱的夏天,都不會只汗水而脫妝

3. 不結塊,不脫妝的清新乾爽使用感
Smart fit技術吸走多餘的油水份,使皮膚清新乾爽不脫妝
使用方法
將適量用粉撲取出後,在粉底步驟薄薄地塗在面上後輕輕拍打即可

注意事項

1.使用時如皮膚有異常情況請立即停止。
2.使用後必須保持蓋帽蓋好
3.開封後請盡快使用

詳細成份資料

52 使用心得 / 4.0

82%

推荐給朋友

">
  • It's one of the best cushion

    This is one of my favourite ula for cushion make up. I love how medium coverage and light weight on skin. One down side about this product is the colour. It's too light for w33 to me. Overall the product itself worth trying

    是否對您有幫助?

    Ami* A NOV 16, 2019

    膚質 : Acne-Prone

    年齡 : 19~24

  • Good covarage and Long Lasting

    This is my 5th cushion refill. Its really good covarage. Also trully long lasting, even already going back home at night different kind of activity.

    是否對您有幫助?

    Nari*** A OCT 13, 2019

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 19~24

  • Best cushion ever!

    Wah parah sih gak ngerti lagi, ini cushion terbaik yg pernah ada! Bener2 cocok bgt buat daily makeup; ringan, quick&easy to apply, udah gitu wanginya enak bgt refreshing. Dan yg paling penting full coverage! Ga perlu pake concealer lg buat nutupin jerawat. Cuma plus no sebul mineral pact, lgsg ready to go. Fix sih ga bakal lg make foundation karena buatku ini buat base makeup al jg udah cukup!

    是否對您有幫助?

    Moni** S SEP 09, 2019

    膚質 : Oily

    年齡 : 25~34

  • Good Cushion

    Overall bagus, tapi berharap innisfree menambah shade W35 krna W33 masih trlalu terang di kulit aku. Untuk medium tan skin masih ok, tapi untuk tan skin shadenya belum lengkap, thanks

    是否對您有幫助?

    Khar**** A AUG 30, 2019

  • Maybe not for me

    I am 31 age with combination skin condition. T-zone is oily but, cheek & mouth area quite dry. What can I say my cheeks & mouth area looking so-very dry. Pores are visible. Under eyes looking so dry, creates fine line. Maybe not suitable for me or need to apply hydrating products before applying this cushion foundation. But the coverage is so good with just small amount, easy to use, and it is matte finish.

    是否對您有幫助?

    Nuri********* A JUL 16, 2019

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 25~34

  • Praktis

    Kalo pake ini praktis krn udh ada spfnya. Di muka aku shade W27 cocok, ga abu. Ga oxidize juga asal pake bedak lagi.

    好處

    是否對您有幫助?

    Kart********* L JUL 11, 2019

    膚質 : Oily

    年齡 : 19~24

  • SUKA PAKAI BANGET!

    Awalnya bingung milih antara shade N27 sama N31. Pas udah milih shade N31 ternyata bener-bener cocok di kulit aku. Pemakaian pertama bener-bener langsung bikin jatuh cinta. Bagus banget, nutup bekas jerawat, meratakan warna wajah, muka jdi lembab glowing gitu, tahan lama juga. Recomended bgt deh. 😍

    是否對您有幫助?

    Putr***** R JUN 06, 2019

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 19~24

  • Cushion paling bagus!!!!

    Aku suka banget dan cocok warna w27 pokonyaa bikin glowing jugaaa💖

    是否對您有幫助?

    Kiff* C JUN 06, 2019

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 13~18

  • Moisturising and easy to apply

    I bought this cushion a few months ago and only using it now. I regret not using sooner because this product helps to cover blemishes well and it’s moisturising at the same time! It made my skin look glowy too, not too matte because I used the applicator designed for glow. For the price, it’s well worth it.

    是否對您有幫助?

    Cari*** S MAY 08, 2019

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 13~18

  • bagus

    cocok di kulitku. simple digunakan, warnanya juga oke, coveragenya juga oke, dan gak bikin kulit kering ataupun berminyak, tahan seharian. mantap

    是否對您有幫助?

    Ingg** K MAY 07, 2019

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 19~24

처음 1 2 3 4 5 6 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 6 다음페이지 마지막페이지

刪除您的評論

CLOSE

您確定要刪除評論嗎?

COMMENT REVIEW

CLOSE

您的評論已成功刪除

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

好處

是否對您有幫助? /

查看所有成分

CLOSE

CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYL TRIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENYL TRIMETHICONE, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, PROPANEDIOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-10 DIMETHICONE, NIACINAMIDE, ZINC OXIDE, IRON OXIDES (CI 77492), TITANIUM DIOXIDE, SODIUM CHLORIDE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE/DIMETHICONE METHACRYLATE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI 77491), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, FRAGRANCE, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, IRON OXIDES (CI 77499), STEARIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, ADENOSINE, SILICA, MINERAL SALTS, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT EXTRACT, CITRUS TANGERINA (TANGERINE) EXTRACT