SIGN OUT

CLOSE

If you change the language, it will be automatically
SIGN OUT and you will need SIGN IN again.
Want to change to the selected language?

Volcanic konjac cleansing sponge

A cleansing sponge with volcanic ash and konjac extracts from Jeju Island

$ 7

Product Details

Volcanic ash and jelly sponge for sensitive skin!

- innisfree's volcanic ash and jelly sponge comes from the pure environment on Jeju island.

- Delicate bubbles deeply cleanse the pores of sensitive skin.
INGREDIENT STORY
About Jeju volcanic clusters

This is a remarkable natural ingredient that forms when lava from a volcano eruption solidifies on Jeju Island. It is excellent for absorbing sebum and dirt.
HOW TO USE
Wet the sponge with water and add the cleansing foam or soap to create a thick lather. Use the sponge to clean the pores on sensitive skin.

PRECAUTIONS

(1) Before use, soak it under running water about 2 times.

(2) After use, rinse thoroughly and dry. When you are re-using, soak in water for 30 seconds to soften.

(3) Don’t rub on the same place with excess pressure or for several times as it may cause damage to your skin and sponge.

(4) Keep the puff clean for future use and do not share it with others.

(5) After use, keep the spatula away from any cosmetics and store in a dry state.

(6) Do not use for any purpose not described.

(7) Keep the product out of the reach of children/babies.

(8) Made from natural konjac fiber, it can be used for up to 2-3 months.

See Full Ingredients

16 Reviews / 5.0

100%

Recommend to a friend

">
  • Love it

    Setelah pake ini enak banget bikin seneng cuci muka lembut dan berasa lebih bersih daripada sebelumnya
    Sering juga ketagihan cuci muka sebelum wudhu tanpa sabun pake konjac ini kenyal lembut banget 😍

    Was this helpful?

    Erwi******** I NOV 02, 2017

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • WAJIB ada dirumah!

    sebenernya pengen beli cleansing brush merek sebelah yang mahal itu, tp kl dipikir2 worth it ga sih.. terus akhirnya nemuin konjac sponge di merek drugstore dan beli lah produk itu. setelah pake produk itu jadi nagih setiap cuci muka harus pake si konjac sponge itu, terus one day udah saatnya harus ganti si konjac sponge itu. Eh pas ke innisfree liat ada konjac sponge yang harganya cukup affordable, dan setelah pemakaian pertama langsung sejatuh cinta itu... karena se-enak itu, bikin permukaan muka lebih halus dan mencerahkan muka banget!

    Was this helpful?

    Gab* G SEP 18, 2017

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • Amazing

    Sukaa sekali.. habis pakai ini kulit wajah jadi lembuuuut sekali, bersih dan cerah

    Benefits

    Was this helpful?

    Vegh* V MAY 18, 2017

    Skin Type : Oily

    Age : 25~34

처음 1 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 1 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

Jeju-island's Scoria 7%, Konjac 93%