平均評價 ()

推薦給朋友

%

Nur'**** B : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: SINGAPORE
  • 肌膚類型 : 混和性肌膚
  • 年齡 : 35~44

是。我願意回購此商品

Healthy shine yet not oily

Light, nice smelling and does not leave your hands oily nor make your hair limp. Keep hair looking frizzy

  • 優點 Wonderful-smelling,Gentle formula,Absorbs quickly,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • 本意見是否對您有幫助? (0) / (0)

Anni** D : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: INDONESIA

是。我願意回購此商品

Worth every penny

Nail polish berkualitas yang sangat affordable, mudah dipakai dan sangat pigmented. Sayang di Gandaria City kurang lengkap koleksinya padahal warna yang di website cantik cantik

  • 優點 Good coverage,Easy-to-use (Easy-to-apply),Pigmented
  • 本意見是否對您有幫助? (0) / (0)

Izri* I : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: AUSTRALIA
  • 肌膚類型 : 乾性肌膚
  • 年齡 : 45~54

是。我願意回購此商品

Happy with results

I had dry flaky area on my cheeks and fine lines at the corners of mouth. This product smoothen these area. Easily absorbed, pleasant smell.

  • 優點 Moisturising,Anti-Aging,Wrinkle care,Trouble care,Firming & lifting, hydrating
  • 本意見是否對您有幫助? (0) / (0)

Ha* N : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: AUSTRALIA
  • 肌膚類型 : 混和性肌膚
  • 年齡 : 55~64

是。我願意回購此商品

Small but good

I bought this for my mother for her birthday. My mother has wrinkles on her forehead and around the corners of her eyes. My mom didn't like it at first because it cost $ 59, but after a week of using it, she said her face was more tight and less wrinkled than before. In the morning she was too busy and didn't have time to massage and apply them on her face, so every night before going to bed, I would apply her spot treatment first, after massage to serum and eye cream.

  • 優點 Wrinkle care,Smoothing,Milky,Wonderful-smelling,Creamy,Long-lasting,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • 本意見是否對您有幫助? (1) / (0)

amal*** Y : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: INDONESIA
  • 肌膚類型 : 乾性肌膚
  • 年齡 : 25~34

是。我願意回購此商品

Underestimated

Jujur, awalnya underestimate sama segala jenis lip balm, termasuk ini. Kebetulan dapet trial no 11, yang warnanya keliatannya ngga akan muncul dibibir.
Tapi ternyata, WOW. Bagus baanget. Warnanya natural dan soft. Cocok banget dipake buat daily

Shai** S : 不。我不願意回購此商品。

  • JAN 09, 2020
  • Location: SINGAPORE
  • 肌膚類型 : 混和性肌膚
  • 年齡 : 25~34

不。我不願意回購此商品。

Best used during winter / dry season

This product is hydrating BUT made my skin very oily when used in a hot and humid environment.

Best used in winter.

  • 優點 Sensitive care,Non-drying,Thick,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • 本意見是否對您有幫助? (1) / (0)

Shai** S : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: SINGAPORE
  • 肌膚類型 : 混和性肌膚
  • 年齡 : 25~34

是。我願意回購此商品

Sensitive AF skin | Skincare Holy Grail

I don't normally post skincare reviews but I'll make an exception for this one.

I repurchase this product around 4 times per year (and will continue to do so). I have seborrheic dermatitis and this product improved my damn skin. Plus, it never caused any breakouts whatsoever.

Combination: pore + wrinkles

Effects:
- minimized my pores
- gentle on sensitive skin
- moisturizing
- does not cause oiliness

Characteristics:
- lightweight water-based consistency
- takes awhile to absorb
- tiniest dropper bottle on earth T_T

Bigger bottle will be very much appreciated. Thank you!

  • 優點 Moisturising,Pore care,Sensitive care,Softening,Pore minimizing,Gentle formula
  • 本意見是否對您有幫助? (0) / (0)

Vitr* A : 是。我願意回購此商品

  • JAN 09, 2020
  • Location: INDONESIA

是。我願意回購此商品

Alhamdulillah cocok

Dari dulu pengen banget pake sheet mask, tapi setiap saya baca ingredients sheet mask selalu ada kandungan hyaluronic acid. Selalu hopeless, kayaknya gada deh sheet mask yang bebas hyaluronic acid. Sampe akhirnya saya iseng baca ingredients varian sheet mask ini, dan bersyukur banget, karena ini yang saya cari. Dan setelah dicoba pun Alhamdulillah cocok. Se-bersyukur itu sii. Akhirnya ada yang mengerti bahwa gag semua orang kulitnya cocok dengan kandungan hyaluronic acid, karena pada saya ada reaksi di kulit saya kalau saya pakai skin care yang terdapat hyaluronic acid di ingredients nya.
So, thanks innisfree for this variant. So love 💕

  • 優點 Melembapkan,Anti-Aging,Wrinkle care,Firming & lifting, hydrating
  • 本意見是否對您有幫助? (0) / (0)

Irn* K : 是。我願意回購此商品

  • JAN 08, 2020
  • Location: INDONESIA
  • 肌膚類型 : 混和性肌膚
  • 年齡 : 25~34

是。我願意回購此商品

Natural look

Mascaranya bagus, gak menggumpal saat dipake hasilnya bulu mata terlihat lebih lentik dan natural. Dan ukurannya slim jd gampang dibawa2

  • 優點 Gentle,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • 本意見是否對您有幫助? (0) / (0)

Nove******* W : 是。我願意回購此商品

  • JAN 08, 2020
  • Location: INDONESIA

是。我願意回購此商品

Suka sama warnanya dan lembut dipakai

Suka sama warnanya dan lembut dipakai

처음 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 마지막
첫페이지 이전페이지10 / 1952 다음페이지 마지막페이지

CLOSE

1 /

刪除您的意見

CLOSE

您確定要刪除您的意見?

COMMENT REVIEW

CLOSE

您的意見已成功刪除