Average Rating ()

Recommend to a friend

%

Lie* D : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 08, 2019
  • Location: VIET NAM

Yes. I want to buy this product again.

Tốt

Sản phẩm dùng rất mềm mịn, k bị khô da, giúp da căng bóng

thảo***** N : No. I don’t want to buy this product again.

  • DEC 08, 2019
  • Location: VIET NAM
  • Age : 25~34

No. I don’t want to buy this product again.

Serum green tea dùng thích lắm, giảm mụn hẳn, mua thêm kem dưỡng thì dùng lên như bị bí da, ko thấm cứ nhờn nhờn làm nổi mụn lên quá chừng huhu

Serum green tea dùng thích lắm, giảm mụn hẳn, mua thêm kem dưỡng thì dùng lên như bị bí da, ko thấm cứ nhờn nhờn làm nổi mụn lên quá chừng huhu

東* 謝 : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 08, 2019
  • Location: TAIWAN

Yes. I want to buy this product again.

粉刺毛孔改善

用了兩次,感覺毛孔變乾淨,希望毛孔能縮小🤔🤔🤔

  • Benefits 改善毛孔問題,去角質,很容易使用
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Nuk* J : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 08, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Dry
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

Ringan Dipakai

Warnanya cantik bangeett. Ringan dipakai, seperti tidak memakai lipcream. Tidak bikin kering di bibir. Pigmented dan bisa menutupi warna bibirku yang gelap. Produk-produk Innisfree tuh selalu awet, dipake sekali oles & tipis juga sudah cukup.
Thanks Innisfree :*

  • Benefits Soft,Good coverage,Pigmented
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Wind* K : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 08, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Oily
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Facial Wash ter-OKE ♥️

Awalnya iseng2 coba karena diklaim bahwa dapat mengontrol minyak berlebih dan merawat serta membersihkan komedo dan pori2 juga. Aku langsung beli yg full size. Ternyata beneran mengontrol minyak nya oke banget. Dan muka terlihat lebih bersih dan fresh. Komedo di muka perlahan mulai menghilang walau tidak 100%. Tapi kulit aku jd makin clear gitu. Di aku sih pakai cleansing foam ini ngga bkin breakout dan ga bkin kulit terkelupas parah. Kalau adik aku ngga cocok pake ini mukanya jd kering dan terkelupas. Padahal tipe muka nya sama2 oily. Utk kalian yg kulitnya sensitif bisa coba yg travel size dlu aja kalo menurut aku.

  • Benefits Pore care,Trouble care,Exfoliating,Brightening,Pore minimizing,Controls oil,Refreshing,Gentle,Wonderful-smelling,Gentle formula
  • Was this review helpful to you? Yes (1) / No (0)

Nuk* J : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 08, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Dry
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

MUST TRY !!!

Wangi madunya enak, teksturnya lembab, tidak seperti habis makan gorengan. Produk-produk Innisfree tuh selalu awet, tidak cepat habis. Sekali oles juga sudah sangat melembabkan. Dan hasilnya benar-benar super lembab, bibir jadi mulus. Bye-bye bibir pecah-pecah ~
Thanks Innisfree :*

Swas**** M : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 07, 2019
  • Location: INDIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

My go-to summer toner

For combination skin,this is all-year round toner. Fuzz free,easy to use and does provide pore control to good extent that I could see visible results on my skin.

  • Benefits Pore care,Clarifying,Refining,Cooling,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Yush*** D : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 07, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 35~44

Yes. I want to buy this product again.

Recomanded

Patut dicoba untuk kamu² yang mau wajah terlihat cerah & fresh. Produk ini wanginya seger banget, pakenya dikit² aja ya...karena busanya sudah cukup banyak wlu apply cuma ½ cm diujung jari. Awal pake aku buat byk² & paginya kulit jd terkelupas gt apa lg dibagian yg ada bekas jerawat. Tp its okay..mikirnya sekalian x bersihin kulit matinya 🤭. Dan stlh pemakain 2 minggu kelihatan lbh shine aja dah.

Hu* Y : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 07, 2019
  • Location: MALAYSIA
  • Skin Type : Oily
  • Age : 35~44

Yes. I want to buy this product again.

EASYLY CLEAN

FEEL GOOD WITH THIS PRODUCT

  • Benefits Moisturizing,Gentle,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

nata*** P : No. I don’t want to buy this product again.

  • DEC 07, 2019
  • Location: CANADA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

No. I don’t want to buy this product again.

Good but...

It does its job but I find the scent too strong. That’s the only thing that’s stopping me buying this product again.

  • Benefits Moisturizing,Long-lasting
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)
처음 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 1912 다음페이지 마지막페이지

CLOSE

1 /

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.