SIGN OUT

CLOSE

You will be signed out automatically when you change the language, meaning you must sign in again. Do you wish to change to the selected language?

Apple Seed Cleansing Oil 150ml

A cleansing oil formulated with apple seed oil and apple fruit extract to help remove makeup completely while keeping the skin fresh and soft.

S$ 21.00

Product name and availability may vary by country.

43 Reviews / 4.0

93%

Recommend to a friend

">
  • Tẩy trang tốt makeup waterproof

    Tẩy trang sạch cả những makeup waterproof, nhũ hoá tốt. Sau khi tẩy trang vẫn giữ được độ ẩm và không bị khô da. Tuy nhiên mùi táo hơi nồng nếu như bạn nào không thích mùi hương nhân tạo.
    Nói chung sản phẩm khá tốt, phù hợp cho bạn nào makeup đậm.

    Benefits

    Was this helpful?

    Phươ******* N MAR 18, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • Gentle and relaxing!

    Salah satu cleansing oil favorit. Wanginya seger dan begitu di apply, kotoran dimuka langsung pada terangkat. Walaupun base nya oil,celanser ini mudah dibersihkan. Biasanya untuk make up yang tebal aku menggunakan cleanser ini lalu kulap pake tissue. Apply 1x lagi untuk memastikan semuanya sudah bersih. Botolnya bentuk pump gitu jadi mudah untuk menuang produk. Oilnya juga langsung melted begitu kena air. Jadi benar2 bersih. Dia juga tidak membuat kulit kering. Sangat gentle.

    Was this helpful?

    Crec***** D JAN 04, 2020

    Skin Type : Dry

    Age : 25~34

  • Sản phẩm tuyệt vời không thể thiếu

    Từ khi dùng dòng SP này, tôi đã không thể thiếu nó hàng ngày.

    Was this helpful?

    Tuye* M NOV 15, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • My Holy Grail for Makeup Remover

    It completely removes all makeup, waterproof or not. I like the fact that it is moisturizing at the same time. It dissolves all makeup and it is optional to do double cleansing. There is no skin tight feeling after use. The apple scent is lovely. I just wish this comes in travel friendly packaging so that I can bring this around wherever I travel (I travel a lot!) but since this comes in a pump it doesn't travel well (might leak when it gets squish squash in my bag) Will repurchase when this runs out. So far I am loving it :-)

    Was this helpful?

    Elee** L OCT 21, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 35~44

  • I like it 💜💜

    Suka banget sm cleansing oil nya,udah pakai 2hr sbg first cleansing n ga ada tanda² breakout,tekstur nya ga tralu berat n wangi apel nya berasa pas dioles dimuka, buat bersihin makeup ringan okee banget lsg ilang,tapi buat lbh pastinya cuci muka lg pakai facial wash buat ilangin minyak sisa di muka

    Was this helpful?

    Mar* S OCT 19, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Suitable for dry skin

    In love with this oil cleanser not stripping out ny skin not feeling dry at all. Love love love i kinda obsessed with it!!! Ofc repurchase this!! Must buy

    Was this helpful?

    Azwi* I OCT 10, 2019

    Skin Type : Dry

    Age : 19~24

  • Like this cleansing oil

    My 1st cleansing oil and i really like it. Since i have sensitif skin before this i use milk or balm.. But it doesnt make me satisfied. When im using this apple cleansing oil i really satisfied with the request.. So for those who has sensitive skin like me i highly recommend you should try this cleansing oil

    Was this helpful?

    Saki*** S SEP 02, 2019

    Skin Type : Oily

    Age : 19~24

  • best cleansing oil for double cleansing

    sebelumnya sy pernah pake cleansing oil merk "b*ore" dan hasilnya bikin kulit saya breakout, sempet kapok pake cleansing oil dan beralih ke micelar water lanjut facial foam , sampai akhirnya dpt free sample apple seed cleansing oil ini, sy iseng coba, dan ternyata ga bikin kulit sy breakout, kulit sy terasa lebih lembab dan bersih. akhirnya beli full size deh, dan rutin setiap malam pake cleansing oil ini. love it.

    Was this helpful?

    En* M JUL 02, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • 12/10

    Aku cewek Yang kulit berminyak Dan nggak bias pakek "Oils" tapi ini beneran mengubah pikiran ku. Nggak bikin berminyak malah bikin muka lebih Seger Dan Fresh. Apalagi kalo bersihkan make up, wah "a little goes a long way" Dan Bersih Segar.

    Was this helpful?

    Bern**** N JUN 21, 2019

    Skin Type : Oily

    Age : 19~24

  • Good Cleansing oil

    Pertama kali ke counter dan coba produknya,aku tahu aku bakalan suka produk ini. Dari dulu pengen coba cleansing oil tapi produk tetangga malah ada alkoholnya. Untung aja ketemu sama apple seed Cleansing oil ini, seminggu dipakai nggak bikin BO. pokoknya ❤❤❤

    Was this helpful?

    Putr* R JUN 18, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

처음 1 2 3 4 5 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 5 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

CETYL ETHYLHEXANOATE, TRIETHYLHEXANOIN, POLYGLYCERYL-10 DIOLEATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, HYDROGENATED POLY(C6-14OLEFIN), PEG-8 GLYCERYL ISOSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PYRUS MALUS (APPLE ) SEED OIL(99.5ppm), PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT, ORCHID EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA JAPONICA LEAF EXTRACT, OPUNTIA COCCINELLIFERA FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, FRAGRANCE