SIGN OUT

CLOSE

You will be signed out automatically when you change the language, meaning you must sign in again. Do you wish to change to the selected language?

Bija Trouble Skin 200ml

A toner with natural originated salicylic acid and naturally fermented alcohol for a clear complexion

S$ 25.00

Product name and availability may vary by country.

Product Details

A toner made from natural Jeju torreya for treating blemished skin

1. The outstanding healing effects of the torreya seed oil help troubled skin.

2. Contain natural salicylic acid for exfoliation and blemish care.

3. The naturally fermented alcohol helps to soothe skin.

4. 100% Natural essential oil: The scent of pine, juniper berries, and the forest comforts your mind and body.
INGREDIENT STORY
Experience bija's excellent soothing effects!

Bija seeds are a rare ingredient that can only be used after they have survived 20 years in the wild.

Its hardy properties gently smooth skin and enhance the skin's natural defense system.

1. Bija energy for protecting the skin
Bija that bears precious fruits after enduring for a long time retains excellent natural energy to dramatically improve skin condition.

2. Beautiful fair trade in Songdang-ri, Jeju
By buying the bijas grown in Songdang-ri, Jeju through fair trade, a new income source is created and contributes to the community.

3. Citrus green herbal fragrance from Bija Forest of a thousand years
A rich fragrant smell of the forest that produces phytoncides and 100% natural essential oil fragrances of lavender, lemon and lime relax and refresh your mind and body as if you are standing in the middle of Bija Forest.
HOW TO USE
After cleansing, pour an appropriate amount onto cotton pad and sweep over entire face, avoiding the eye and lip area.

PRECAUTIONS

(1) Immediately stop using in case of skin abnormalities after use.
(2) Always recap after use.
(3) Use as quickly as possible after opening.
(4) Immediately rinse with water if it gets into your eyes.

See Full Ingredients

114 Reviews / 4.0

87%

Recommend to a friend

">
  • Refreshing!

    Bagus banget efektif mengangkat sisa-sisa kotoran yang nggak keangkat sama cleanser. Habis pakenya juga seger. Muka terasa lebih halus.

    Was this helpful?

    Rije*** Z OCT 02, 2019

    Skin Type : Dry

    Age : 19~24

  • The best toner ever.

    Toner paling okeee yg pernah aku pake. Wanginya enak bgt segeerr, di muka jg refreshing dan cooling bgt, muka jd berasa bersih bgt dan sejuk. Rutin pake ini setelah facial foam nya dan jerawat udh berkurang, muka udh mulai mulus lg! Dan yg paling penting ini aweeet bgt, lama bgt habisnya jd jatuhnya hemat. Love!!

    Was this helpful?

    Moni** S SEP 07, 2019

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 25~34

  • The best toner !!

    Toner paling recomended bagi yng muka ny sensitive sma jerawat. Atas saran BA ny aku pilih produk ini. Wajah jdi lebih jarang muncul jerawat. Klo ada jerawat yng sudah meradang jdi lebih cepat kering dn juga kempes. Sukaaaa bgt sma produk ini. Dan pastiny bakalan beli rangkaian bija yng lainnya :)

    Was this helpful?

    oke ***** N SEP 05, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • cocok untuk kuit sensitif

    kulit wajahku jadi lebih bersih dan cocok sama produk ini karena kulitku sensitif, kalau nggak cocok bisa merah-merah gitu. Dan ini awet banget... baru habis setelah pemakaian hampir 6 bulan,, makin sayang deh sama innisfree :)

    Was this helpful?

    Elin********** I AUG 24, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Really really really love it!!

    Toner paling favorito 💚💚💚💚 karna mengandung alkohol dari bija jadi pas diaplikasiin ke muka rasanya adem,bener bener oil control, minyak di muka terhempas seketika.. bruntusan juga cepet ngacir gamau lama lama diem di muka, love bangets deh sama tonernya.. btw ini udah botol kedua ku 💚

    Was this helpful?

    Sept* M AUG 21, 2019

    Skin Type : Oily

    Age : 25~34

  • Menyegarkan, melembabkan, dan merawat wajah!

    Kemasan cukup besar, sebaiknya dipindahkan pada wadah yang lebih kecil (travel sizenya tidak ada bagian lubang kecil sehingga mudah tumpah, harus berhati-hati). Tekturnya cair dengan aroma bija yang sangat nyaman dan segar. Setelah aplikasi toner ini wajah menjadi nyaman, segar, dan lembut. Setelah pemakaian selama tiga bulan, jerawat pada wajah saya mudah mengempes dan kemerahan pada wajah saya menghilang. Toner ini termasuk ke dalam hydrating toner sehingga melembabkan wajah sekaligus merawat wajah dari jerawat.

    Was this helpful?

    Svas** S AUG 21, 2019

    Skin Type : Oily

    Age : 19~24

  • Toner ter the best !

    Setelah lepas dr krim dokter aqw bralih pake toner ini .. hasilnya diluar dugaan ! Kulit lbh sehat dan bersih gag break out sma skali.. pori2 besar trsamarkan . Jerawat jg gag segede gede dulu malah lbh trkontrol dg toner ini ..

    Was this helpful?

    Rhez* P AUG 12, 2019

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 25~34

  • Perfect

    Love this product. On to my third one. Feel so refreshed after using it.
    Also helps to control oil around T zone. And i noticed that my acne has been reduced, like a lot. Thanks.

    Was this helpful?

    Bell**** S JUL 28, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

  • Bagus

    Wanginya enak, fresh banget. Bagus untuk toner pada wajah berjerawat dan sensitive. Karena saat lagu bruntusan parang toner ini menenangkan dan tidak ada rasa perih sama sekali. Tapi tetap tidak mengurangi jerawat ya.

    Benefits

    Was this helpful?

    Vici****** P JUL 10, 2019

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 25~34

  • Fresh!

    Toner yg bener-bener bikin seger rasanya habis cuci muka, harumnya juga ga menyengat dan calming... I noticed jerawat kecil2 langsung kering setelah pake ini, blm lihat progress ke acne scars sih...
    Its also oil controlling tanpa bikin kering dan bikin pori-pori wajah lebih halus! Great purchase!

    Was this helpful?

    Alex***** A JUL 01, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

처음 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 12 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

WATER, ALCOHOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TORREYA NUCIF.ERA SEED OIL, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, CAMELLIA JAPONICA LEAF EXTRACT,ORCHID EXTRACT, OPUNTIA COCCINELLIF.ERA FRUIT EXTRACT, CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT,BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERETH-26, BUTYLENE GLYCOL, UREA, BETAINE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, OCTYLDODECETH-16, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, ABIES SIBIRICA OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, JUNIPERUS VIRGINIANA OIL, FRAGRANCE