Average Rating ()

Recommend to a friend

%

patc******* P : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: THAILAND
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

ถามค่ะใช้อยู่แต่ ตอนนี้ตั้งครรภ์สามารถใช้ต่อได้มัย

ถามค่ะใช้อยู่แต่ ตอนนี้ตั้งครรภ์สามารถใช้ต่อได้มัย

  • Benefits ความชุ่มชื้น
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Dia* U : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Good Product

Ringan untuk penggunaan harian, menyerap minyak

Dia* U : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Penyerap Sebum Terhandal

Menyerap minyak terampuh dan mencerahkan kulit, tapi belum terasa efeknya untuk mengecilkan pori yang besar

  • Benefits Pore care,Controls oil,Cooling
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Dia* U : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Good Product

Dipakai bareng sama serumnya, melembapkan kulit, mencerahkan (bukan memutihkan), memudarkan noda jerawat, tapi perlu di set dengan loose powder untuk muka ku yang kombinasi (kalau dipakai sebagai sebelum make up)

  • Benefits Melembapkan,Brightening,Non-drying,Calming,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Dia* U : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Recommended

Dipakai utk morning routine skincare dan sebelum make up, rasanya halus dan dingin. Kulit muka jadi lebih cerah (bukan yang memutihkan), dan membantu menghilangkan bekas jerawat yang baru, tapi untuk bekas jerawat yang sudah agak lama belum ada pengaruh yang lebih. Muka jadi lebih cling cling juga, baru sadarnya ketika lihat foto muka di kamera hp.
*disclaimer: hasil di tiap muka bisa berbeda

  • Benefits Melembapkan,Brightening,Refreshing,Soft,Absorbs quickly,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Feli*** S : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

Suka sama produknyaa

Pertama tuh ragu mau beli, soalnya ngerasa kayak warnanya kok kurang suka semua.. Terus, akhirnya pas ada pamerannya gitu, aku cobain satu per satu warnanya di bibirku karena kurang yakin ada warna yg bakal cocok. Trs akhirnya nemu 1 warna yg menurutku bagus dan cocok di akunya, padahal itu bukan tipe warna yg biasanya aku suka. So, aku pun beli dan coba pakai. Dan buktinya aku suka banget sama lip productnya inisfree yg 1 ini.. Seperti yg diclaim, teksturnya tuh creamy tpi hasil akhirnya matte gitu. Jadi bibir kita kerasa lembap pas dipake walaupun hasilnya itu matte. Warnany pun pigmented bgt. Pake dikit aja (biasanya aku pake cuma 3 gores kecil di bibir gitu) udah bisa ngecover 1 bibir aku, jadi hemat bgt pemakaiannya. Warnanya pun natural bgt dan bikin ga nyesel pas udah beli. Thank you, inisfree

  • Benefits Moisturizing,Gentle,Soft,Creamy,Mattifying,Gentle formula,Long-lasting,Good coverage,Easy-to-use (Easy-to-apply),Smudgeable,Pigmented
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Yusr**** M : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 13, 2019
  • Location: MALAYSIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 35~44

Yes. I want to buy this product again.

Satisfied

Triple cleaning after using make up remover & cleanser then toner

  • Benefits Pore care,Pore minimizing,Refreshing,Absorbs quickly,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Elai** F : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 12, 2019
  • Location: MALAYSIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

Multipurpose

Not only can apply on face, if hair greasy, also can apply on it! If the foundation is sticky, apply it and the skin will feel refreshing on your face~

  • Benefits Pore care,Whitening care,Brightening,Pore minimizing,Controls oil,Refreshing,Smoothing,Non-drying,Wonderful-smelling,Good coverage,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Elai** F : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 12, 2019
  • Location: MALAYSIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

3rd Bottle I bought & Step of using it

This is the third time I buy this serum. I can see there are many people who say "Can't see the result". I have done much research since my first Serum. This actually is not a "Serum" but a "Pre-Essence", meaning it is applied after using toner. So if you see no result, please check the step that you using your skincare product!

  • Benefits Moisturizing,Pore care,Brightening,Balancing,Controls oil,Refreshing,Smoothing,Gentle,Wonderful-smelling,Gentle formula,Easy-to-use (Easy-to-apply)
  • Was this review helpful to you? Yes (1) / No (0)

Elai** F : Yes. I want to buy this product again.

  • DEC 12, 2019
  • Location: MALAYSIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

Will buy again.

I get the sample pack when I buy Green Tea Seed Serum. After I apply 3 times, I can see my pore gets smaller. I will purchase again after I use my Innisfree Honey Ginger Ampoule.

  • Benefits Pore care,Softening,Smoothing,Non-drying
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)
처음 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 1917 다음페이지 마지막페이지

CLOSE

1 /

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.