Average Rating ()

Recommend to a friend

%

Meiv* O : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Haii

Haii

Heid* C : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 35~44

Yes. I want to buy this product again.

Liner Merah dan super terlihat

Liner buat mata ini, memang saya pilih yg sangat Merah (no. 30). Karena bagi yg bosen dengan hitam, ini pilihan sangat bagus!! Dapat dipakai setelah eyeshadow lhoo. Tipis aja disekeliling mata, langsung nyala matanya ^_^ Mantap sih menurutku. Walau ga waterproof, tapi cukup tahan untuk 6jam an.

  • Benefits Easy-to-use (Easy-to-apply),Pigmented
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Heid* C : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 35~44

Yes. I want to buy this product again.

Produk sederhana tapi bermanfaat

Bila dilihat, hanya seperti balsem / salep / lotion.
Tapi pas diusapkan ke wajah terutama hidung, langsung mencair seperti minyak. Bahkan kalau menggunakan lipstik matte, juga bisa sekalian luntur dengan balm pore ini. Tapi kalau kulitnya sensitif, jangan dipakai tiap hari ya. Makasih.

  • Benefits Pore care,Sensitive care,Gentle,Comforting
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Emm* L : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: TAIWAN
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 13~18

Yes. I want to buy this product again.

抗痘效果不錯

夏天用有點太過保濕,質地厚重,不太容易吸收,有點黏,早上起來會出油,不過修復效果很好!

  • Benefits 保濕,抗痘,敏感肌適用,抗痘效果,乳狀質地,味道很宜人,修復痘疤,質地較厚重
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Yol* N : No. I don’t want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Oily
  • Age : 25~34

No. I don’t want to buy this product again.

Tidak ada SPFnya

Kenapa di web ini ada keterangan SPF 50, sedangkan kemarin saya ke counter di CP, mba2nya bilang tidak ada SPF dan memang benar, di kemasannya pun tidak ada keterangan SPF. Jadi yang ditulis di web ini belum tentu benar donk? 😓

家* 高 : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: TAIWAN
  • Skin Type : Normal / Combination
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

不刺激,粉刺退散最佳物!

終於找到能真正讓我清除粉刺的商品了^_^塗起來不會刺激到皮膚,質地非常棒呢,洗掉之後有約一半粉刺清除了!相信持續用粉刺一定會全部消除!!

  • Benefits 改善毛孔問題,清爽,不會太乾,不刺激,質地很柔軟
  • Was this review helpful to you? Yes (2) / No (0)

Raja************* R : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: MALAYSIA
  • Skin Type : Oily
  • Age : 19~24

Yes. I want to buy this product again.

Feel clean & fresh

i really loves this product where you can feel your face is clean oil, makeup & etc. very recommend for oil skin types as they non-greasy & oil free 😋

  • Benefits Pore care,Trouble care,Refreshing,Gentle
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Dhe* N : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Dry
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Wow !

Kulit saya kasar banget karena dermatitis, biasa tiap malam maskeran dan sesudah pake ini di pagi hari muka langsung lembut banget dan lembab! sayang cmn tahan seharian, besok nya mukaku kasar lagi. Mau banget repurchase <3

  • Benefits Trouble care,Sensitive care,Refining,Smoothing,Calming,Cooling,Absorbs quickly
  • Was this review helpful to you? Yes (0) / No (0)

Dhe* N : Yes. I want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: INDONESIA
  • Skin Type : Oily
  • Age : 25~34

Yes. I want to buy this product again.

Superb product!

Pas keramas pakai produk ini aromanya enak banget dan seger minty sweet candy gitu tapi ketika rambut kering wanginya hilang.

Pas rambut kering, wihh superb sekali rambut jadi lembut dan lumayan mengembang. Setelah 4x pemakaian, rambut ga terlalu mudah berminyak, bisa tahan sampai 2-3 hari tanpa keramas.

jadi pingin beli refreshing moisturizer nya juga deh!

Ivya*** T : No. I don’t want to buy this product again.

  • JUL 19, 2018
  • Location: MALAYSIA
  • Age : 25~34

No. I don’t want to buy this product again.

Causing flaky scalp / dandruff got worse

Thought it would help my dandruff problem but become more serious after using it.

처음 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 마지막
첫페이지 이전페이지4 / 643 다음페이지 마지막페이지

CLOSE

1 /

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.