登出

CLOSE

更換語言後將會自動登出,需要重新登入。
確定要更換成您選擇的語言嗎?

雙色立體塑型眉粉 3.5g

帶給眉毛自然顏色與修飾效果的眉彩餅

$ 75.00

啡色

產品於各國上市名稱與上市與否不盡相同。

Product Details

1. 深淺雙色讓眉毛更加自然

以淺色描繪眉頭,深色描繪眉尾區域,呈現自然的眉色



2. 從早到晚持妝一整天

細緻的粉體提升附著力、不易結塊,妝效乾淨俐落且持久



3. 迷你雙頭眉刷整頓眉毛紋理

內附雙頭眉刷,螺旋刷與斜角眉刷輕鬆將眉毛刷順,呈現自然妝感
使用方法
1. 使用眉彩餅內的螺旋刷先將眉毛刷順

2. 使用眉刷內的扁刷尖端處沾取眉彩餅畫出眉毛的輪廓

3. 刷上眉彩餅的淺色於眉頭,深色於眉尾

注意事項

1. 本產品僅限於眼部彩妝使用,請勿用於其他用途

2. 避免置於極高溫和極低溫以及陽光直射之處

3. 使用後皮膚若有異狀請立即停用

4. 若不慎進入眼睛,請立即用清水沖洗

詳細成份資料

5 使用心得 / 4.0

100%

推荐給朋友

">
  • 平靚正

    粉質幼細,幾上色,三種色可以令眉毛顏色多變,唔易甩粉

    是否對您有幫助?

    Jasm*** L AUG 20, 2020

    年齡 : 13~18

  • Easy to do natural brow

    The brown colour is the one that I bought. It helps me get a natural but full brow. Don’t recommend using the given brush unless in a pinch. Should use a longer handled brow brush for ease of use.

    是否對您有幫助?

    Vivi** W APR 30, 2020

  • Pigmented, Tahan Lama

    Untuk aku yang rambutnya hitam banget, agak susah cari warna alis yang pas (gak kegelapan ataupun keterangan). Iseng coba beli kit ini yang warna 02 dan sesuka itu dong! Warna grey-brown nya pas banget dan mukaku gak keliatan galak. Pigmentasinya pun pas, dipakai agak banyak hasilnya gak nge-blok. Cukup tahan lama, setelah dipakai workout dan kena keringat alis gak terlalu bolong. Sayang aplikatornya terlalu kecil jadi harus pakai angled brush sendiri. Packaging-wise, biasa aja ya, mungkin bisa improve design packaging jadi lebih menarik. Overall suka sama produk ini👏

    是否對您有幫助?

    Patr**** Q APR 01, 2020

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 13~18

  • 效果很好!好上色好顯色~可是太容易碎了!!!如果易碎能改善會更好!!

    顯色!好用!但易碎..能改善更好!!

    是否對您有幫助?

    瑞* 黃 MAR 03, 2020

    膚質 : Normal / Combination

    年齡 : 19~24

  • Colour is so damn nice

    The colour of the brow kit is damn nice especially the 01.
    But the brown colour can be better.

    The brush is not satisfied.

    好處

    是否對您有幫助?

    Ta* L MAR 06, 2019

    膚質 : Oily

    年齡 : 19~24

처음 1 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 1 다음페이지 마지막페이지

刪除您的評論

CLOSE

您確定要刪除評論嗎?

COMMENT REVIEW

CLOSE

您的評論已成功刪除

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

好處

是否對您有幫助? /

查看所有成分

CLOSE

[01]
1) TALC, MICA, IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), SILICA, IRON OXIDES (CI 77491), PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, HYDROGEN DIMETHICONE, METHICONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYLENE GLYCOL
2) TALC, MICA, IRON OXIDES (CI 77499), IRON OXIDES (CI 77492), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), SILICA, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, HYDROGEN DIMETHICONE, METHICONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYLENE GLYCOL

[02]
1) TALC, MICA, IRON OXIDES (CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77492), SILICA, PHENYL TRIMETHICONE, IRON OXIDES (CI 77491), DIMETHICONE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, HYDROGEN DIMETHICONE, METHICONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYLENE GLYCOL
2) TALC, MICA, IRON OXIDES (CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), SILICA, IRON OXIDES (CI 77492), PHENYL TRIMETHICONE, IRON OXIDES (CI 77491), DIMETHICONE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, HYDROGEN DIMETHICONE, METHICONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINUM HYDROXIDE, HEXYLENE GLYCOL