SIGN OUT

CLOSE

If you change the language, it will be automatically
SIGN OUT and you will need SIGN IN again.
Want to change to the selected language?

Whitening Pore Synergy Serum EX 50ml

This concentrated synergy serum, enriched with freshly squeezed tangerine peel extract, helps improve skin tone, the look of dark spots, and skin texture for a brighter looking skin.

$ 255.00

Product name and availability may vary by country.

Product Details

1. Squeezed fresh tangerine peel juice for fresher skincare and brighter skin.
Fresh tangerine peel juice made by squeezing fresh tangerine peel harvested in Jeju contains six types of citrus flavonoid for brighter, clearer skin.

2. Skin tone, dark spot, and pore care in one.
Brightens dull and uneven skin tone and inhibits melanin generation in skin to brighten the dark spots and smooth the texture for flawlessly radiant skin.

3. Once with essence and twice with ampoule
The ampoule and essence mix as you pump and penetrates fast upon application to brighten your skin tone and dark spots.
INGREDIENT STORY
“Hallabong(Jeju Citrus)”, a winter seasonal fruit cultivated on Jeju island,
is named after the shape of its pointy stalk end that resembles the peak of Mt. Halla.
Also called as the “honey-coated orange”, this fruit boasts a high sugar content, and is loved as a fancy gift rather than as an easy snack. It has excellent storability with its thick peel, has rich juice, and has a size much bigger that the regular tangerine.

Hallabong, a fruit known for its rich Vitamin C content.
Its peel contains various bioflavonoids including hesperidin, an antioxidant for skin.
After testing several techniques, innisfree has discovered that the ultrasonic extraction approach helps soften the peel to effectively extract the active ingredients. From this tenderized Jeju Hallabong peel, we were able to extract skin brightening components, and finally, use them successfully as cosmetic ingredients.
HOW TO USE
[Directions] Pump 1-2 times and apply smoothly over your face as your regular serum for penetration. Apply another layer and pat for penetration on areas with dark spots.
* The ampoule mixes with the serum and comes out white after 3-4 uses.

WARNINGS

[Caution]
(1) Immediately stop using in case of skin abnormalities after use.
(2) Always recap after use.
(3) Use as quickly as possible after opening.

See Full Ingredients

15 Reviews / 4.0

80%

Recommend to a friend

">
  • Whitening pore serum

    Wangi dan teksturnya juga, sya baru pake 2 bulan hasilnya sudah bagus pori2 saya mngecil. Wajib punya sih untuk kalian yg punya masalah pori pori besar.

    Was this helpful?

    Lave*** C APR 04, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age group : 19~24

  • -

    -

    Was this helpful?

    Li* E MAR 25, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age group : 25~34

  • Hasil memuaskan

    Pemakaian baru beberapa kali sudah terlihat efeknya, noda bekas jerawat hilang, kulit jadi lebih cerah, dan halus.

    Was this helpful?

    Shef** F FEB 22, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age group : 13~18

  • Bagus bgt

    Aku udah ngabisin 2botol dan mukaku tuh banyak bekas jerawatnya dan setelah pakai serum ini bekas jerawat ilang dan mukaku jadi lebih cerah

    Was this helpful?

    Rida**** M FEB 15, 2020

    Skin Type : Acne-Prone

    Age group : 19~24

  • Bagus

    Ini sebenernya bagus sih, dulu prnh pakai
    Tp gatau kenapa sekarang keq kurang nendang gitu, gatau karena digabung sama bija apa gimana jadi ga terlalu memuaskan hasilnya

    Was this helpful?

    Vinn* Y FEB 01, 2020

    Skin Type : Normal / Combination

    Age group : 25~34

  • Refreshing scent

    Like the refreshing scent but unfortunately it didn't help brighten my skin tone or lighten spots. There are better and more affordable serums.

    Was this helpful?

    Jon* O JAN 06, 2020

    Skin Type : Dry

    Age group : 35~44

  • My solution for dark spots and to even skin tone

    Jenis kulit berminyak dan komedo putih prone yang kalau ngga dikeluarin bisa jadi jerawat meradang, tapi kalau dikeluarin jadi berbekas.
    Ini produk pertama Innisfree yang saya coba.
    It's not an all-in-one benefit product, tapi saya suka karena waktu diulas ke wajah, wajah tampak lebih cerah dan ronanya jadi lebih merata.
    Buat dark spots bekas jerawat, ngga langsung hilang saat itu juga, but give it time. Pengalaman saya, noda hitam lebih cepat tersamar daripada produk serupa yang pernah saya pakai. Paling penting ngga sebabkan breakout.
    Teksturnya seperti gel, tapi ketika diulas jadi seperti air. Perlu waktu sedikit lebih lama untuk menyerap, tapi di wajah terlihat cukup matte ketimbang serum pomegranate.

    Was this helpful?

    Lily******* S DEC 30, 2019

    Skin Type : Oily

    Age group : 35~44

  • Recommended

    Dipakai utk morning routine skincare dan sebelum make up, rasanya halus dan dingin. Kulit muka jadi lebih cerah (bukan yang memutihkan), dan membantu menghilangkan bekas jerawat yang baru, tapi untuk bekas jerawat yang sudah agak lama belum ada pengaruh yang lebih. Muka jadi lebih cling cling juga, baru sadarnya ketika lihat foto muka di kamera hp.
    *disclaimer: hasil di tiap muka bisa berbeda

    Was this helpful?

    Dia* U DEC 13, 2019

    Skin Type : Normal / Combination

    Age group : 25~34

  • Sebagus itu.

    Pake ini tiap mau make up dan hasilnya good. Rutin pake ini muka kelihatan cerahan

    Was this helpful?

    Andr************ P DEC 02, 2019

    Skin Type : Oily

    Age group : 25~34

  • Recommended

    This simplifies my skin care routine.

    Was this helpful?

    Elle***** F OCT 27, 2019

    Skin Type : Acne-Prone

    Age group : 35~44

처음 1 2 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 2 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

#INNISFREE #INNISTAR

INNISTR

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

WATER / AQUA / EAU, CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT, PROPANEDIOL, ALCOHOL, GLYCERIN, ARBUTIN, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), POLYACRYLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, TROMETHAMINE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, MANNITOL, XANTHAN GUM, FRAGRANCE / PARFUM, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ASCORBYL GLUCOSIDE, HYDROGENATED LECITHIN, DEXTRIN, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), TIN OXIDE, KADSURA COCCINEA FRUIT EXTRACT